22 - 25 травня 2018 у Львові відвідайте виставку «Деревообробка» Назад

22 - 25 травня 2018 у Львові відвідайте виставку «Деревообробка»

22 - 25 травня 2018 у Львові при підтримці RIA.com відбудеться Міжнародна виставка «Деревообробка»


22 - 25 травня 2018 у Львові відвідайте виставку «Деревообробка»

Запам'ятовуємо ці дати, адже саме в ці дні відбудеться найочікуваніша галузева подія - Міжнародна виставка «Деревообробка».

Останні тренди, ще більше сенсу, ще більше користі і ще більше знайомств.

Деревообробка – місце зустрічі лідерів деревообробної галузі і представлення новинок, платформа для переговорів та обміну досвідом.

     Цього року, як і 2017 р. буде представлено  весь комплекс обладнання, яким користуються підприємці у деревообробній галузі. Окрім обладнання, експоненти демонструватимуть кращі зразки шліфувального та дереворізального інструменту.

     Також, відвідувачі зможуть знайти стрічкові лісопиляльні верстати, горизонтальні та вертикальні пилорами, фрезерні, багатопиляльні верстати, обладнання для сушіння деревини, аспірації та вентиляції. До уваги відвідувачів теж будуть представлені засоби захисту деревини, лакофарбові матеріали, клеї, оливи, антисептики, воски, розчинники, антипірени тощо. Оскільки деревообробна галузь неможлива без лісової складової, то на виставці буде запропонована і лісова техніка, зокрема дровоколи, тракторні причепи і гідроманіпулятори.

Більше актуальних новин та новинок на сторінці виставки у https://www.facebook.com/derevolviv/

(032) 297-06-28

067 6758318

http://www.galexpo.com.ua/derevo/



Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье